Hoe saai is jouw leven op dit moment door de coronacrisis? Die van mij behoorlijk saai..

Hoe saai is jouw leven op dit moment door de coronacrisis? Die van mij behoorlijk saai..

Ik voel me bleeeegh. Gatver, wat is het leven saai op het moment als single in een wereld waar reizen, feestjes en festivals on hold staan. Ik mis heel erg de gezelligheid, grote groepen, high energy een uitlaatklep. Lekker drinken, dansen, sjansen en je verstand op nul.

Ik ontmoet werkelijk waar amper nieuwe mannen. Soms als ik buiten loop voel ik me een soort hongerig roofdier dat bij een leuke man nog net niet stilstaat om te aanschouwen wat dit voor uitzonderlijk aantrekkelijk wezen is. Als ik op de fiets zit, val ik nog net niet van mijn fiets af als er eentje langs me fietst. Ik fiets er zelfs nog net niet keihard achteraan.

Ja, jongens, zo erg is het met me gesteld op dit moment. Spanning is ver te vinden, het leven kabbelt in plaats van dat het een wildwaterbaan is. Al sinds het uitbreken van corona zit ik weer op Tinder. En ik word iedere keer weer met de neus op de feiten gedrukt wat een bagger het daar is. Maarja, het is momenteel een van de weinige manieren om nieuwe contacten op te doen. Zitfeestjes: hartstikke leuk en aardig. Maar als ik uit ga, wil ik gewoon dansen. Staand! Met veel mensen. Ik wil weer moeten worstelen om door een menigte naar de bar te lopen voor een drankje en weer terug waarbij de helft van de inhoud van mijn rosé alweer op de vloer ligt. Als er volgend jaar weer feestjes zijn, ben ik sowieso overal en altijd van de partij! Dat is één ding wat zeker is.

Ik kijk veel series op het moment. En in die series zie je natuurlijk het “normale” leven. Het leven waar naar feestjes gaan doodnormaal is. Het leven waar gezelligheid heel normaal is. En ja ik weet dat er ergere dingen op de wereld zijn; hongersnood, watersnoodrampen of denk zelfs terug aan de tweede wereldoorlog. Ja verschrikkelijke dingen. Maar iedereen heeft zo zijn issues. Ik las van de week een artikel waarin stond dat het normaal is om je kut en somber te voelen zo tijdens corona. Mijn sociale leven is zo klein en minimaal geworden. Ik voel me echt gewoon een beetje raar. En dat mag ook. Want het is een gekke situatie.

Mijn eigen events zijn nu super leuk om aanwezig te zijn. Ze zijn sowieso al leuk om aanwezig te zijn, maar nu extra. Ik wilde eerst al hosts inzetten, maar ik ga nu erg graag zelf ernaar toe. Lekker een avondje uit voor mezelf ook. De sfeer van een grotere groep, gezelligheid. En ik merk het daar ook onder de mensen die komen. Iedereen hebben behoefte aan nieuwe contacten, plezier, een lekker drankje en leuke gesprekken. En natuurlijk een flirt hier en daar…

Die goeie ouwe tijd. Kom maar weer snel terug! Want mijn leven kan in ieder geval wel wat jeu gebruiken. En nu kan het bijna niet anders dan dat ik een bruggetje maak naar de Jeu de boules XL datenight. Was echt niet expres gedaan, puur toeval! Jeu is gewoon een leuk woord, vind je ook niet? Dus als jij ook zin hebt in wat gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen, een leuk spelletje, een verfrissend drankje, verrassende dates en misschien wel een match made in heaven? Kom dan gezellig ook! Ongeveer 98 mensen op een grote locatie met 1.5 meter ruimte. Er zijn ook twee al te leuke hosts bij en het wordt een hele gezellige coronaproof bende. Wij singles mogen best een beetje in de spotlights staan in deze tijden, dus koop lekker een nieuwe outfit voor jezelf voor de 13e en dan zie ik je dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top